Etiket Sonuçları: DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ PROJESİ

Şbt

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında okulumuz anasınıfı öğretmeni Birgül ATALAR, öğrencileri ile Bakanlığımızın gönderdiği kitapları eğlenceli etkinliklerle işlediler. Hikayeleri dramatize ettiler. Farklı kelimeler öğrenerek, sesleri tanıdılar. Atasözlerini görselleştirerek, dramatize ettiler.Oyunlarla pekiştirdiler.

Ock

Okulumuz anasınıfı öğrencileri,öğretmenleri Birgül ATALAR eşliğinde Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında çocuk edebiyatı yazarı Yunus Emre ERDEN 'Kopi'nin Gökyüzü Partisi' hikayesinde yazar buluşmasını gerçekleştirdiler.

Ayrıca anasınıfı örencilerimiz ,öğretmenleri eşliğinde etkili kitap okuma veli buluşması etkinliğini okulumuzda gerçekleştirdiler. 'Renk Canavarı' hikayesi ile sanat etkinlikleri yapıp çocuklarla eğlenceli oyunlar oynadılar.Çocuklarıyla kaliteli zaman geçirmenin mutluluğunu yaşadılar.

Ock

BAKANLIĞIMIZIN BAŞLATMIŞ OLDUĞU DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ PROJESİ, OKULUMUZDA YÜRÜTÜLMEYE BAŞLANMIŞTIR.OKUL PANOMUZ İLE VELİLERİMİZE DUYURULMUŞTUR.