Turan AL - OKUL MÜDÜRÜ

Okul Müdürümüz Turan AL, 01.07.1968’ de Sinop’ta doğdu. İlkokulu Sinop Aloğlu Köyü İlkokulunda, Ortaokul ve Liseyi Kastamonu Göl Öğretmen Lisesinde okudu.  1988 Yılında Samsun On Dokuz Mayıs Ünv. Samsun Eğitim Yüksek Okulunu bitirdi.  Öğretmenliğe 10.03.1989 tarihinde Muş İli Hasköy İlçesi Otaç Köyü İlkokulunda başladı. Sırasıyla Sinop Eymür Köyü İlkokulu, Kılıçlı Köyü İlkokulunda Müdür Yetkili öğretmen olarak çalıştı. 2000 Yılında Anadolu Ünv. Açık Öğretim Fak 2+2 Lisans tamamlama programını bitirdi. 2002 Eylül Ayında Osmaniye İlköğretim Okulu’nda Müdür yardımcılığı görevine başladı, Eylül 2008 den – 07 Şubat 2012 ye kadar Sinop İlköğretim Okulu ve İş Okulunda Müdür Yardımcısı olarak çalıştı. 07 Şubat 2012 tarihinde Sinop İli Gerze İlçesi Belören İlköğretim Okuluna Okul Müdürü olarak atandı ve Sırasıyla Sinop Merkez Bektaşağa Atatürk Yatılı Bölge Ortaokulu, TOKİ Şehit Fatih Erer Ortaokulu, Çiftlik İlkokulu ve Fatih ilkokulunda Okul Müdürü olarak çalıştı. 01.08.2023 tarihinde okulumuzda okul Müdürü olarak göreve başladı ve halen bu görevini sürdürmektedir. Evli ve iki çocuk babasıdır.