Okulumuz öğrencilerine trafik eğitimi verildi.

Mehtap KARABALIK-15 Temmuz Şehitleri İlkokulu/Sinop

"Sevgi nedir" diye çıktığımız etkinlikte; el ele olmanın, emek vermenin sevgiyi güçlendirdiğini hissederek ağacımızı tamamladık

Nis

Okulumuz öğretmenlerinden Sait Sebahattin LİMAN'ın katıldığı etwinning projesinde 2-A sınıfı farklı illerden ortaklarla takım çalışmasına katıldı. Böylece akran gelişimi ve işbirlikli öğrenme ve öğretme geliştirilmiş oldu.

Nis

Okulumuz öğretmenlerinden Seher Sayın'ın kuruculuğunu yaptığı projede farklı illerden öğrenciler bir araya gelerek işbirlikçi çalışma yaparak karma takım etkinliklerini tamamladılar.

Nis

HEYBEM DOLU ATASÖZÜ DEĞERDİR HAYATIN ÖZÜ ADLI ETWİNNİNG PROJESİ SINIF ÖĞRETMENİ SAİT SEBAHATTİN LİMAN TARAFINDAN OKULUMUZ ÖĞRETMENLERİNE TANITILDI. SENE İÇERİSİNDE YAPILAN ETKİNLİK ÖRNEKLERİ YANSITILARAK PROJENİN BİTİRLDİĞİNDEN VE KALİTE ETİKETİNE BAŞVURULACAĞINDAN BAHSEDİLDİ. ÖĞRETMENLERİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ.

Nis

HEYBEM DOLU ATASÖZÜ DEĞERDİR HAYATIN ÖZÜ ETWINNING PROJESİNİN TANITIMI OKULUMUZ VELİLERİNE YAPILDI. VELİLERİMİZDEN GELEN SORULAR CEVAPLANDIRILDI VE ETWINNING İLE İLGİLİ FİKİR SAHİBİ OLMALARI SAĞLANDI.

Nis

"23 Nisan, Türkiye milli tarihinin başlangıcı ve yeni bir dönüm noktasıdır. Bütün bir düşmanlık dünyasına karşı ayağa kalkan Türkiye halkının, Türkiye Büyük Millet Meclisi'ni meydana getirmek hususunda gösterdiği harikayı ifade eder." Mustafa Kemal Atatürk

23 Nisan, Türk Milleti'nin kendi geleceğini belirlediği, egemenliğin millet iradesine bırakıldığı ve milletin bağımsızlığını tüm dünyaya haykırdığı, Türk tarihinin önemli dönüm noktalarından birisidir. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramınız Kutlu Olsun."

Nis

2-A SINIFI ARA TATİL ÖNCESİ SAAT ETKİNLİĞİ GERÇEKLEŞTİREREK SAATLER KONUSUNU EĞLENEREK ÖĞRENDİLER.

DERS SONRASI HAZIRLADIKLARI ÜRÜNLERİ SERGİLEMENİN MUTLULUĞUNU YAŞAYAN ÖĞRENCİLER TATİLE SAATLERİ ÖĞRENEREK GİRDİLER.

Mrt

2-A Sınıfı "Heybem Dolu Atasözü Değerdir Hayatın Özü" etwinning projesi kapsamında öğretmenleri Sait Sebahattin LİMAN önderliğinde "Vatanseverlik" temalı hikaye yazma çalışmasına katıldılar.

"storyjumper" web 2.0 uygulama aracı kullanılarak proje ortaklarıyla ortak bir ürün ortaya çıkrdılar.

Mrt

2-A Sınıfı "Heybem Dolu Atasözü Değerdir Hayatın Özü" etwinning projesi kapsamında öğretmenleri Sait Sebahattin LİMAN önderliğinde "Vatanseverlik" temalı resim çalışmasına katıldılar.

Bu tema etrafında çizdikleri resmi "jigsaw planet" web 2.0 uygulama aracı ile puzzle dönüştürdüler. Hazırladıkları puzzleları eTwinning ile işbirliği yapılan okullarla paylaştılar.

Bu süreçte web 2.0 uygulama araçlarına 2/A Sınıfı daha da hakim oldu. Aynı zamanda yapılandırmacı eğitim anlayışından hareketle modern eğitim-öğretim araçları ile eğlenerek öğrenmenin hazzını yaşadılar.

Katkılarından dolayı 2/A Sınıf Öğretmeni Sait Sebahattin LİMAN'a ve 2/A sınıfı öğrencilerine teşekkür ederiz.

Mrt

2-A Sınıf Öğretmeni Sait Sebahattin LİMAN'a ve öğrencilerine teşekkürlerimizi sunarız.

Mrt

2-A Sınıfı "Heybem Dolu Atasözü Değerdir Hayatın Özü" etwinning projesi kapsamında öğretmenleri Sait Sebahattin LİMAN önderliğinde İstiklal Marşı'mızın 8. kıtasını okudular. Böylece ortak ürünle diğer illerdeki okullarla işbirliği içerisinde gerçekleştirilen bu etkinlikte 8. kıtayı okuyarak projeye katkıda bulundular.

Mrt

Okulumuz öğrencileri 18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma günü kapsamında ülkemiz için şehit düşen tüm askerlerimizi törenle andılar. Başta Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehitlerimize ve gazilerimize şükranlarımızı sunarız.

Mrt

Ülkemizde farklı acil yardım çağrıları için kullanılan 7 kuruma ait acil çağrı numaralarının (İtfaiye: 110, Jandarma: 156, Polis: 155, Sağlık: 112, Orman: 177, Sahil Güvenlik: 158, AFAD: 122) tek numara (112) altında toplanması amacıyla geliştirilmiştir. Okulumuzda 112 Acil Çağrı Merkezi görevlileri tarafından öğrencilerimize eğitim verildi. Emeği geçen tüm yetklililerimize teşekkür ederiz

Mrt

1A Sınıfı öğrencimiz Elif Azra YAZICI, "İSTİKLAL MARŞI'NI GÜZEL OKUMA YARIŞMASI"nda Sinop 3.sü oldu. Emeklerinden dolayı kendisini ve ailesini tebrik eder, ömür boyu başarılarının devamını dileriz..