Ara

Harfleri bitirip okuma yazma öğrenen 1.A Sınıfı öğrencileri, okuma alışkanlığını yeni açılan okul kütüphanemizde de devam ettiriyorlar. Kendilerine kitaplarla dolu bir yaşam dileriz.

Ara

"Ben çocukken yoksuldum. İki kuruş elime geçince bunun bir kuruşunu kitaba verirdim. Eğer böyle olmasaydım, bu yaptıklarımın hiç birisini yapamazdım." Mustafa Kemal Atatürk

İl Milli Eğitim Müdürü Ercan YILDIZ ve şube müdürlerinin katılımıyla okulumuzda Tuğkan URAZ adına yapılan okul kütüphanemizin açılışını gerçekleştirdik.Tüm öğrencilerimize hayırlı olması dileğiyle..

Ara

Okulumuz 1.Sınıf öğrencilerine yönelik iştime taraması yapıldı.

Kas

Okulumuz Anasınıfı öğrencilerimiz ogretmenleri Birgül ATALAR rehberliğinde Kitap 1 Süreçtir eTwinning projesi Kasım Ayı Renk Canavarı hikayesini sınıflarında okudular ve hikâye kahramanlarıyla ilgili birçok çalışma gerçekleştirdiler.

Kas

1A Sınıfı öğrencileri bir haftalık ara tatilin gelişini kutlamak ve iki aylık yoğun temponun stresini atmak için sınıf içi piknik ve kutlma etkinliği yaptılar.